Są różne fajne katalogi płytek. Warto faktycznie przewertować najpierw net, a później dopiero zakupy żeby mieć jako takie pojęcie. Ja spotkałam interesujące aranżacje i nad niektórymi rozwiązaniami (podpatrzonymi w aranżacjach) teraz dumam. Tylko u nas pojawił się problem tez innej natury, chodzi o położenie nowych płytek do łazienki, zastanawiamy się czy dać najpierw płytki, czy meble. W katalogu Kwadro Ceramiki znalazłam rozwiązanie z zastosowaniem listwy kwiatowej np. i to mi dało całkiem świeże spojrzenie na to jak chce zagospodarować przestrzeń. Pojawił się pomysł z podwieszanymi półkami (musi być ich sporo - bo się nie mieścimy, uroki małego mieszkania). Mąż obstawał przy słupkach, no ale myślę że takie kwiatowe wzory ożywią małą i ciemną łazienkę, w sumie będzie to dam jedyna ozdoba. Nie wpadłabym na to gdybym nie obejrzała najpierw kolekcji via net
http://www.kwadroceramika.com/pl/produkty/plytki_lazienkowe/violino_violin_bianco. Z tego co słyszałam, a właściwie czytałam, nie ma zarzutów do ich jakości, chyba się więc zdecyduje.